Weten of de Fitclub dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Winterswijk? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness en groepslessen? Dan is de Fitclub de sportschool voor jou!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij de Fitclub. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

De Fitclub in Winterswijk is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij De Fitclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 10 Daagse Fitness.

 

Nieuws

  • Word deze zomer de beste versie van jezelf!

    Word deze zomer de beste versie van jezelf bij De Fitclub en Sport ...

    Lees meer
  • In 5 Weken Summerproof bij De Fitclub

    Zet nu de stap om in 5 Weken Summerproof te raken bij De Fitclub in Winterswi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.