Fitness in Winterswijk? Nu: Gratis Proef 10-Daagse!

Sportschool de FitclubGoedkoop sporten maar wel met de kwaliteit die je verwacht van een sportschool. Dat kan bij sportschool de Fitclub in Winterswijk. Zonder ingewikkelde pakketten. Fitness, groepslessen, massagestoelen, koffie/thee/chocomelk en dat zonder dal-uren al vanaf € 5,25 per week. Helder en simpel.

Ja, ik wil de Fitclub 10 dagen gratis proberen!

Ervaar fitness bij sportschool de Fitclub in Winterswijk zelf! Doe mee met groepslessen of geniet van de massagestoel! Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

De Fitclub in Winterswijk is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij De Fitclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 10 Daagse Fitness.

Nieuws

  • Word deze zomer de beste versie van jezelf!

    Word deze zomer de beste versie van jezelf bij De Fitclub en Sport ...

    Lees meer
  • In 5 Weken Summerproof bij De Fitclub

    Zet nu de stap om in 5 Weken Summerproof te raken bij De Fitclub in Winterswi...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.